PENSIJILAN

Mengekalkan Standard Tinggi Produk Kami

Untuk menyokong tuntutan kami, kami telah menghantar sampel Jamu Kraton Asli kepada SIRIM (Institut Penyelidikan Standard dan Perindustrian Malaysia) untuk ujian produk rasmi. Ini adalah usaha kami untuk menyemai keyakinan pelanggan terhadap kredibiliti produk kami sebagai selamat dan mengesahkan manfaat perubatannya. SIRIM secara rasminya telah menganalisis, menguji dan mengesahkan bahawa Kraton sememangnya minuman herba yang mengandungi bahan perubatan dengan antioksidan semulajadi, anti-radang, anti-penuaan dan keupayaan penyembuhan luka dalaman/luaran.  

Institut Penyelidikan Standard dan Perindustrian Malaysia (SIRIM)

Sampel Jamu Kraton Asli telah dihantar ke SIRIM untuk dianalisis, diuji dan disahkan sama ada ia mengandungi manfaat kesihatan dan perubatan. Kami berbesar hati untuk membentangkan keputusan rasmi daripada SIRIM:

Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Jamu Kraton Asli telah berdaftar dengan KKM di bawah kategori makanan sebagai jus herba/minuman kesihatan. Oleh itu, tiada pensijilan atau pelesenan diperlukan. Sebagai produk makanan, Jamu Kraton Asli boleh dimakan setiap hari pada bila-bila masa tanpa garis panduan khusus.

Pasukan sokongan pelanggan kami bersedia untuk menjawab soalan anda. Tanya kami apa sahaja!